Post-Vakantie Update

Categorieën Geen categorie0 opmerking

De zomervakantie zit er weer op. De scholen zijn (hier) begonnen. Wat was het een heerlijke vakantie, de warmte zorgde ervoor dat ik weinig pijn en veel energie had! Vandaag wil ik jullie een update geven.

Wat staat er nu na de vakantie op de planning?

Nu de vakantie voorbij is heb ik weer tijd om wat te typen (en filmen), daar heb ik een lijstje voor gemaakt, zodat jullie ook een beetje weten wat er komen gaat.

  • Update Zilverringspalken: Ze zijn eind van de vakantie binnen gekomen. Ik laat ze binnenkort aan jullie zien en vertel dan meteen hoe het bevalt.
  • Mijn voeten: Een moeilijk onderwerp, maar wel een onderwerp waar ik het ook over moet hebben. Wat is er mis? En  hoe ziet de toekomst eruit?
  • Review van mijn nieuwste hulpmiddel: Mijn wandelstokken.
  • Review van mijn fietstas: voor mij een reden om meer met de fiets te gaan (en ook nog eens een handig hulpmiddel).
  • Ik ben gestopt met mijn bedrijf. Ik wil jullie daar graag wat meer over vertellen.
  • Medicijnen, ik ben bezig met het afbouwen van het ene medicijn en ga daarna met iets anders starten.
  • Show the picture: Samenhangend met het stoppen van mijn bedrijf heb ik besloten de fotoshoots die ik doe toe te lichten.
Wat kleine dingetjes nu alvast

Stoffel de robotstofzuiger is nog steeds de beste uitvinding ooit!

Door een nieuwe behandeling met de LPG boek ik grote vooruitgang met de lipoedeem! Ik draag mijn steunpanty alleen nog als het echt heel slecht gaat.

Ik ga over minder dan twee weken naar Bij de Styx van Evolution Events. Ik vind het superspannend, maar heb er ook heel veel zin in. Ik speel Aphrodite, en de rode jurk gaat mee. Ik schrijf daarna vast een stukje over hoe het is gegaan.

Tot slot

Ik heb het schrijven gemist deze vakantie, ik heb wel wat filmpjes gemaakt, die ik kan verwerken in video’s op mijn YouTube kanaal. Maar het was ook wel lekker om gewoon echt even vakantie te hebben en mezelf niet de druk van het bijhouden van mijn blog op te leggen.

Ik hoop dat jullie vakantie ook leuk was! xoxo Marlous

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *